sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Parsapasta

Tämä on vaan niin parasta aikaa vuodesta. Parsapenkki tuuppaa herkkua pöytään melkein päivittäin. Tänään tein pastan.

Sillä aikaa kun pasta valmistuu laitetaan kylmälle paistinpannulle chorizoa, pekonia tms. sulamaan. Viisi minuuttia ennen kuin pasta on valmista, lisätään pannuun parsanpalat. Kun parsa on näin tuoretta sitä ei todellakaan ole tarpeen kuoria. Juuri ennen kuin sekoitetaan herkut pastan kanssa, laitetaan pannuun vielä ruohosipulit, yrtit, puolen sitruunan raastettu kuori, mustapippuria myllystä ja tarpeen mukaan suolaa.

Tavarat lautaselle, parmesaania perään ja jos olet onnekas ja omistat ruohosipulipenkin, niin koristele pastasi sen kukilla. Juu ja enää puuttuukin vain viileä alsacelainen valkoviini.... N
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti